VILL DU FÖRVERKLIGA EN IDÉ?


Träffa likasinnade

Varje månad har Malmö Uppfinnarförening medlemsmöte där inbjudna föreläsare ger inspirerande föredrag, medlemsprojekt diskuteras och kontakter skapas.

Kompetensbank

Som medlem får du tillgång till vår support-funktion och samlade kompetens inom konstruktion, design, juridik, marknadsföring och tillverkning.

Realisera din idé

Utgå ifrån dina skisser, rita upp en modell i CAD och skriv ut en fysisk 3D-modell. Vårt nätverk kan också hjälpa dig vidare för tillverkning och marknadslansering.

 

Nätverka i Skåne och Danmark

Uppfinnarföreningen i Malmö samarbetar med uppfinnarföreningarna SUF Helsingborg och Opfinderforeningen i Danmark samt Skånska Ingenjörsklubben. Detta innebär att du som medlem har möjlighet att delta i aktiviteter som arrangeras av dessa föreningar. Genom att bli medlem i MUFF får du också medlemskap i Svenska Uppfinnareföreningen (SUF).

Kreativ innovation för ungdomar

Föreningens ungdomssektion driver projektet KreoSpace i samarbete med Malmö MuseerStena Fastigheter, Sparbanksstiftelsen i Skåne och Swedbank. KreoSpace är en mötesplats för dig mellan 12 och 25 år som gillar kreativitet och skapande. Förverkliga dina uppfinningar, få råd av etablerade uppfinnare och bygg och programmera Lego Mindstorms-robotar.

 

Innovationstävling hos PTS

Nu startar ansökningsperioden för Post- och telestyrelsens (PTS) fjortonde innovationstävling med temat ”Arbetsmarknad för alla”.

läs mer

Museum of Failure

I juni öppnar Museum of Failure i Helsingborg – ett museum för de uppfinningar som totalt misslyckades på marknaden.

läs mer

Pris till forskning

Stiftelsen för strategisk forskning stödjer naturvetenskaplig, teknisk och medicinsk forskning som har betydelse för Sveriges framtida konkurrenskraft.

läs mer

Immaterialrättsdagen 2017

Kom och nätverka, träffa beslutsfattare och experter inom immaterialrätt – ta del av diskussioner och företagares konkreta tips för att skapa framgångsrik affär.

läs mer